odiji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben çok üzerinde duramıyorum ara ara denk getirdiğim zaman yapıştırıyorum. Geçen rahmetli Cem Dönmez haberini ilk ben girdim 1 saatte 50K hit yakaladım örnek ama çok fazla olmuyor böyle.

Bu arada benim de gözüme bir site çarpıyor bu ara, o....gazete.com sitesi kimin itiraf etsin
Diğer bir sitem de bende yaklaşık 3500 hit yakaladım o konu ile ilgili. Cem Korkmaz. Şirketinden neden ayrıldı vs.

Arkadaşlar mesajlarınızı okuyorum. Yarın hepsine cevap vereceğim. Bir çoğu gerçekten akıllara zarar verecek seviyede “bu konuyu kimler okuyor” diye gülüyorum. 0,35₺ gelir sağlayan bir siteye umut taciri diyen çıktı. 350₺ desem; eyvallah. Burada size hikayemi anlatıyorum. Biri demiş ben 100₺ zarara girdim. E girme kardeşim? Bana para mı veriyorsun? Okuma. Napayım? Maydonoz olan arkadaşa da detaylı cevabı yarın bir kaç kişiye göndererek vereceğim. Anırmasını merak edenler de illa ki vardır.

Ahali, bu konu benim Adsense hikayem. Herif çıkmış başkalarına olabilir, ama benden için yapamazsın diyor. İQ seviyesi diye birşey var tabii. Olmayınca olmuyor. Yarın görüşmek üzere, saygılarımla.

KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ByAsLaN kardeşim teşekkür ederim..

Dediğin gibi belirtmiş olsa zaten hiç umrumda olmaz hazırlanmış programlanmış ve işe koyulmuş konuyu açtığı gün siteyi kurduğu gün yaptıkları bana TERS geldiği için bu kadar bu mevzu uzadı. Kazandığından banane ya 1 milyon kazansın gözü olanın da gözü çıksın. Amaa böyle birşey yok var gibi gösterme çabasına girilince DELLENİYORUM. Tabii biraz da SERT yaptık bu arkadaşa ÇATTIK ama ne yapayım Dayanamıyorum..

Tek ZORUM Bu başka birşey değil.. Ben burdakilerin abisi kardeşi babası değilim paralarının hesabı beni de ilgilendirmez. Madem böyle birşeye kalkışıyorsunuz Yardımcı olmak istiyorsunuz Paylaşım yapıyorsunuz Güzel kardeşlerim madem verin kelime daha açık olun burdaki kardeşlerimizde faydalansın ben o zaman SİZLERLE R10 İLE DAHA ÇOK GURUR DUYACAĞIM.. Burda harcadığımız bunca vakit boşa gitmemiş olacaktı. Üzüntüm tek bu Görsel ŞEFFAF Paylaşımlarda bulunalım yol gösterici olalım Burdaki meşhur laf BALIK YEMESİNİ DEĞİL BALIK TUTMASINI ÖĞRETELİM çok şey mi istiyorum burda yeni başlayan arkadaşlar için ?
Ya senin ederin ne ki bana ters yapacaksın?! Yarın detayları yazacağım insanlara. Sende burada anıracaksın!