emir28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bitcoin ile ilgili yaklaşık 1 haftadır araştırma yapmaktayım. bitcoin aslında öğrendiğim kadarıyla sabit bir sistem üzerinden çalışmıyor. kullanılacak bitcoin cüzdanı çok çeşitlilik gösteriyor. şuan için android bir uygulama var ismi de bitcoin wallet bu uygulama nasıl kullanılıyor tam olarak anlamış değilim. bitcoin madenciliği bakımından btcheat sitesini öğrendim ve onu kullanıyorum.
sizlerden bitcoin işine başlarken nasıl başlamalıyım yada bitcoin cüzdan olarak btctürk sitesinin cüzdanını mı kullanmalıyım. ayrıca btc ile ilgili borsa işine hangi firma ile başlamalıyım.
bitcoin wallet uygulaması güvenilir mi ?
bitcoin wallet uygulamasında sürekli cüzdan nımarası değişiyor. burada değişen cüzdan numarasına ödeme aldığımızda hesabımıza yani bitcoin wallet cüzdanımıza yansımasında sorun yaşar mıyım. örneğin btc heat sitesine 123 numaralı cüzdan ile kayıt oldum diyelim cüzdan numaram otomatik olarak değişti ve 456 oldu diyelim.( fakat değişen cüzdan numaraları sistemde kayıtlı olarak duruyor. ) 123 numaralı cüzdana btc heat uygulaması ödeme yapsa bu btc hesabıma yansır mı ?

btc heat sitesi bitcoin wallet üzerinden aldığım cüzdan numarasına ödeme yapar mı ?

şimdilik kafama takılan sorular bunlar yardımcı olursanız memnun olurum.
Şöyle bir düşünün ben bu mesajı yazarken btc fiyatı btcturk.com da 24.888 TL, yani btc ile kar etmek istediğinizde en az elinizde 5 btc olmalı ki fiyat 24.888 TL'den 30.000 TL'ye çıktığında kar edebilesiniz. Ancak bu durum her zaman böyle değil malesef, yukarıdaki kurdan aldığınız da her an düşebilir de yükselebilir de, yani btc den kar etmek istiyorsanız en az 5 btc elinizde olmalı (bu benim kriterim). Cüzdan konusunda illa bir app yada bilgisayarınız içindeki bir cüzdan olması konusuna takılmayın, basit örnek: Btcturk.com en az 5 yıldır kullanıyorum sıfır sorun, bittrex.com, poloniex.com, kraken.com ve bu kadar site arasında en güvendiğim blockchain.info 'dur. 1 btc yatırım yapacak bütçeye sahip iseniz bunu btc yerine alt coinler de değerlendirmek isterseniz eğer kraken.com tavsiye ederim, kişisel fikrim benim için daha güvenilirdir. Olurda sorarsanız diye baştan cevaplıyayım, web tasarım yaparak ev geçindiremeye çalışan 2 çocuklu bir aile babasıyım, ailemin giderlerinden kısmadan artırabildiğim miktarı sürekli olarak Waves Coin'e yatırıyorum, nedendir bilmem uzun vade de bana güven veriyor, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir bu benim kendi kişisel seçimimdir. Btc Cash gibi bir coinin 1 günde 2 bin dolar civarı artması ve sonra düşmesi bile bu piyasada para kaybetmenin yada kazanmanın büyük riskler taşıdığı gerçeğini basitçe gözler önüne sermektedir. Tavsiyem bitcointalk.com telegram gibi fikir sahibi olabileceğiniz yerleri incelemeden ve bilgi sahibi olduğunuza kanaat getirmeden yatırım yapmamanızdır. Cüzdan için için Btcturk.com u kullanabilirsiniz, komisyon oranları makul ve papara gibi farklı firmalar ile ödeme göndermeniz yada almanız mümkün, bin TL ve üzeri alım ve gönderimleriniz de direk banka hesabı ile işlem yapabilirsiniz, saygılar.