Anlamadığım açtığım konunun bir nevi hava atılması olarak görülmesi. Gönül böyle olsun istemezdi.
Hava atmayı istesem sezonunda (yaz başlangıcı yaklaşık 3-4 aylık süreç) adwords tıklama başı 20-30 lira harcanılması gereken kelimede 3 yıldır ilk sayfada duran site yanında aşırı derecede aranma olmamasına rağmen anahtar kelimelerinde ilk sayfa ve üst sırada ki yerlerini kaybetmeyen siteleri örnek göstererek güçlü bir gövde gösterisine dönüştüreceğim konu açardım.
Derdim hava atmak veya benzeri bir şey yapmak değildi. Konuda ki ilk mesajımda bunu özellikle vurgulamıştım.
Bilinçli olduğum doğrudur. Bir siteyi yapım aşamasında ilk nokta olarak domain isminden başlayıp kullanılacak olan tema, link inşaası, menü isimlerinden tutun hangi kelimelerde kaç sayfa yapılacağına kadar karra vererek başlarım.
Kendilerine Seocu veya uzmanı olarak adlandıran kişilerin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Çünkü milletin anlayışı baştan hatalı. SEO = Backlink değildir.
Kime anlatacaksın?
Modern seocu geçinenlere mi
Bir göz atmamı istediğiniz örnek bir sayfa olursa özel mesajla link atarsanız kontrol ederim.