ByAsLaN kardeşim teşekkür ederim..
Alıntı
Direk siteyi açıp içerik girmeden önce iyi tasarlanmış bir tema doğru bir iç seo ve doğru başlıklar kullanılarak 1K ve üstü almak hemde 2. gün imkansız değil bu tamamen sektörel bir fark.
Dediğin gibi belirtmiş olsa zaten hiç umrumda olmaz hazırlanmış programlanmış ve işe koyulmuş konuyu açtığı gün siteyi kurduğu gün yaptıkları bana TERS geldiği için bu kadar bu mevzu uzadı. Kazandığından banane ya 1 milyon kazansın gözü olanın da gözü çıksın. Amaa böyle birşey yok var gibi gösterme çabasına girilince DELLENİYORUM. Tabii biraz da SERT yaptık bu arkadaşa ÇATTIK ama ne yapayım Dayanamıyorum..
Alıntı
kısa sürede yapılmış hitler bazı arkadaşlarımızın iştahını kabartıp elindeki son paralarını yatırmalarına sebep olabilir.
Tek ZORUM Bu başka birşey değil.. Ben burdakilerin abisi kardeşi babası değilim paralarının hesabı beni de ilgilendirmez. Madem böyle birşeye kalkışıyorsunuz Yardımcı olmak istiyorsunuz Paylaşım yapıyorsunuz Güzel kardeşlerim madem verin kelime daha açık olun burdaki kardeşlerimizde faydalansın ben o zaman SİZLERLE R10 İLE DAHA ÇOK GURUR DUYACAĞIM.. Burda harcadığımız bunca vakit boşa gitmemiş olacaktı. Üzüntüm tek bu Görsel ŞEFFAF Paylaşımlarda bulunalım yol gösterici olalım Burdaki meşhur laf BALIK YEMESİNİ DEĞİL BALIK TUTMASINI ÖĞRETELİM çok şey mi istiyorum burda yeni başlayan arkadaşlar için ?