Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar, ben de aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum 2. gün değil 6. ayda bu hiti zor alan birisiyim. Fakat yıllar mı dersin aylar mı günler mi bilmem ama insan yaşadıkça tecrübe ediniyor.
Sosyal medya sayfalarını kullanarak, sosyal medya reklamlarını kullanarak, google reklamlarını kullanarak sitelerin 1. gününde bile onbinlerce ziyaret alınabilir. Ama bütçesiz ? Ben de merak ettim doğrusu bu hit BÜTÇESİZ nereden gelir ? Bütçe olmadan nasıl olacak merak ediyorum.
aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay değil sadece google aramadan birkaç günde hit almak..
Yönlendieme vs olmadan 1k ilginç mahsuru yoksa pm atar mısın hocam siteyi
KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 da Kemik kadro vardır. Tecrübeli bilgili arkadaşlar vardır. Senelerini buraya vermiş arkadaş vardır. istatikleri 1 aylık üyeliğe değil..
SanTieG0 aztech BigSEO DenqeSiz Jeal0usy chedmade gibi arkadaşlara gönderin. Hiçbirini tanımıyorum selam bile vermişliğimiz yok bu konudan başka yerde siz bu arkadaşlara gönderin.
Yazdıklarım SİLİNİYOR ama önemli değil. Yaptığınız dalaveralar sayesinde umut tacirliğinizi ÖNLEYECEĞİM..
TEKRAR BELİRTİYORUM..

1. 09.11.2017 de kayıt ettiği domainin ismi register tarihi neyse ?
2. 10.11.2017 de sitesine giren 167 kişiyi gösteren analytics görüntüsü ORGANİK Sosyal medya olmadan..
3. Şu 0,35 TL Kazanç ( HANİ SİCİRRO ALACAK OLDUĞUNUZ KAZANÇ )

BU 3 Madde geldiğinde ben R10 dan gideceğim diye SÖZ VERİYORUM Peki ya siz ?
Arkadaşlar evet 2 gün çok erken gibi görünse de evet ulaşması zor değil bazı sektörlerde. Direk siteyi açıp içerik girmeden önce iyi tasarlanmış bir tema doğru bir iç seo ve doğru başlıklar kullanılarak 1K ve üstü almak hemde 2. gün imkansız değil bu tamamen sektörel bir fark.

Volkan ben şuan yeni sitemde 5. günümdeyim ve bu sektörle uzaktan yakından alakası yok fakat yine kolay hit alınabilen bir sektör ve 5. gün hitim 800 son 2 gün 250-400 arası. Yani @KraL hocamın dediği gibi bu kısa sürede yapılmış hitler bazı arkadaşlarımızın iştahını kabartıp elindeki son paralarını yatırmalarına sebep olabilir. Fakat unutulmaması gereken birşey varsa oda muhakkak bilgi ve deneyimdir.

Sadece site açmanın dışında bunlara sahip olan arkadaşlar için 2. günde olsa bu hite ulaşmak zor olmayacaktır. Tabi gerisini getirmek daha önemli.