Selamlar herkese,

En son O Ses Türkiye'ye katıldım demiştim fakat maalesef ki yarışmaya gidip 2.başvuruyu yapamadım. Çünkü okul kaydımı yapmak için yurtdışına çıktım ve gerçekten son dakikalarda okul kaydı yapabildim. Eğitim hayatım benim için daha değerli, bu sene de kısmet olmadı. Şu anda Ukraynadayım ve yarışmaya katılma gibi bir şansım kalmadı. ( Özel sebepler var. )
Bende şansımı internet ortamında deneyeyim dedim, Emre Yücelen'in beste yarışmasına katıldım. Sona kalan ve oylamaya açılan 10 bestenin içinde 2.sırayı aldım. Açıkçası bana destek olmanızı istiyorum ama öncelikle dinlemeniz için şarkıyı aşağıya bırakacağım. Eğer beğenirseniz oylama yapın. Beğenmezseniz başkasına da oy verebilirsiniz. Seçim tamamen sizin. Ama yine de siz bana destek vermeye çaba gösterin . Yarışmayı kazanmayı istememin sebebi biraz daha popülaritemi arttırmak. Amacım sadece bu. Şimdilik elimdeki imkanlarla bunu yapabiliyorum.
Aşağıdaki linkte bulunan videoda bir oylama yapılıyor. Oylama youtube üzerinden yapıldığı için videonun sağ üst köşesinden "i" harfine ( i' ye benzeyen butona ) basıyorsunuz ve oradan oy vermek istediğiniz kişiyi seçiyorsunuz. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım herkese. Sağlıkla kalın.