Ne kadar zordu bu 3 şeyi koymak da uzatıp duruyorsunuz ? tc kimlik telefon adres bilgilerimi isterseniz pm olarak gönderebilirim yapacak olduğunuz yasal işlemleri hızlandırmak konusunda. Tekrar Tekrar yazmama gerek yok dimi 3 maddeyi BEKLİYORUZ ve Buradayız..
Ben senin bu konuda paylaşım yaptığın kanıtları istiyorum. Seni ve konunu takip eden arkadaşlarımız için de iyi olur konun populeritisi artar. Geçmişin kim olduğun dan BANANE Burada açmış olduğun konuyu tartışıyoruz. Bu kadar basit BEN BÖYLE BİRŞEY YOK diyorum.. Varsa koy kanıtını BEN EŞŞEKLER GİBİ ÖZÜR DİLEYECEM Diyorum bunları bana tekrarlattırma. BENİ SUSTUR bu yazdığın şikayetci olacağım bilmem ne yapacağım diyerek değil KONUNDA BAHSETTİĞİN ve benim sizden istediklerimi PAYLAŞARAK
!!
Alıntı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Benim yazdıklarımdan r10 sorumlu DEĞİL. KENDİM SORUMLUYUM..