KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 da Kemik kadro vardır. Tecrübeli bilgili arkadaşlar vardır. Senelerini buraya vermiş arkadaş vardır. istatikleri 1 aylık üyeliğe değil..
SanTieG0 aztech BigSEO DenqeSiz Jeal0usy chedmade gibi arkadaşlara gönderin. Hiçbirini tanımıyorum selam bile vermişliğimiz yok bu konudan başka yerde siz bu arkadaşlara gönderin.
Yazdıklarım SİLİNİYOR ama önemli değil. Yaptığınız dalaveralar sayesinde umut tacirliğinizi ÖNLEYECEĞİM..
TEKRAR BELİRTİYORUM..

1. 09.11.2017 de kayıt ettiği domainin ismi register tarihi neyse ?
2. 10.11.2017 de sitesine giren 167 kişiyi gösteren analytics görüntüsü ORGANİK Sosyal medya olmadan..
3. Şu 0,35 TL Kazanç ( HANİ SİCİRRO ALACAK OLDUĞUNUZ KAZANÇ )

BU 3 Madde geldiğinde ben R10 dan gideceğim diye SÖZ VERİYORUM Peki ya siz ?
Ben buraya kişilik bilgilerim ile kayıt oldum. Sen kimsin de benim paylaşım konumda bana dalavereci diyorsun? Umut tacirliği ne demek bilir misin? Bu seviyesizlik, had bilmezliğin yüzünden başına iş aldın. Benim Adsense gelirimden, ne yaptığımdan sanane kardeşim? Sen kimsin? Kendini ne sanıyorsun? Yok şu kadarla araba alacağını mı sanıyorsun vs yazmışsın. Sen kimsin ya? Sanane? Kemik kadro kim? Hayırdır? Burası bir paylaşım platformu. Benim yazdıklarımda ticari bir gelir beklentisi yok, olmacakda. Susayım dedim ama bu biraz bende alerji yaptı kusura bakma. Trabzonun suyundanmış bilmem ne... yahu sen kimsin? Kendini ne sanıyorsun? Ankara’nın ayazı dondurur o suyu. Hakkında pazartesi yasal işlem başlatacağım. Dalavereci ne demek? Göreceksin. Belgeleri de buradan paylaşıyor olurum.
Şahısın mesajlarının silinmemesini talep ediyorum. Silinen mesajların sorumlululuğunu da silen kişiye ait olduğunu belirtmek isterim.