iyi yanını da dile getirmiştim zaten o halde yorumumu tekrar atıyorum. Umarım silmezsiniz
ivr.com.tr'nin kazançlardan verdiği pay diğer firmalara göre daha az. Nasıl yani diye soracak olursan ;
ivr.com.tr dakika başı ücretlendirme yapıyor. Yani arayan kişi 119 saniye konuşursa 2 dakikayı doldurmadığı için sana o konuştuğu 59 saniyenin parasını vermiyor fakat arayandan o parayı kesiyorlar. Doğal olarak günde senin numaranı 50 kişi vs. aramış olsa yaklaşık günlük 27,5 TL paran firma tarafından alınıyor.
Diğer firmalarda ise arayan kişinin hatta kaldığı saniyeye göre değerlendirme yapılıyor. Fakat bu diğer firmaların da sütten çıkmış ak kaşık olduğu anlamına gelmez. Çünkü,arayan kişi örneğin 61 saniye konuşursa ondan 2 dakikalık ücret kesiyorlar fakat sana 61 saniye ödemesi yapıyorlar. Yani aslında kazanç kısmına tam ortak olmamış oluyorsun.
Diğer kıyaslamara gelecek olursak NUMARABIZ.com ve numarapaneli.com kendilerini geliştiriyorlar. Örneğin numarabiz firmasından sonra numarapaneli firması da anlık arayanları takip etme özelliğini getirdiler. Fakat ivr.com.tr'ye henüz gelmedi.
Sayım olarak firmaların sayımlarında herhangi bir yalan dolan olduğunu düşünmüyorum. X firması şöyle iyi sayıyor falan diyenlerin dediklerini bana göre doğru değil çünkü hepsini denedim.
Ödemeler konusunda ise numarapaneli.com ve ivr.com.tr ödemeleri günü gününe eksiksiz yatırıyorken numarabiz.com firmasında ödemelerde bir sorun var. Numarabiz firması kazancınız örneğin 70,75 TL ise size 70 TL olarak ödeme geçiyor. Ve daha tam oturmuş olmadığı için bazı hatalar olabiliyor fakat firma yetkilisi çok anlayışlı bir arkadaş. Sorun odaklı değil,çözüm odaklı bir ticari anlayışı var.
Bu yazdıklarımdan dolayı bana 3-5 kuruşun hesabını yapıyor demeyin lütfen. Ben 10-20 liradan zengin de olmam fakir de olmam. Lakin bu sadece 1 kişi için 10-20 lira bunu siz binlerce kişiye vurduğunuzda firmaların bunu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum.