Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konunuzun takipçisiyim. Başarılar dilerim ayrıca;
da anlamadığım bir nokta var. İndexleme olayı için sitemaps kullanıyorum demişsiniz. Burayı anlamadım açıkçası.
TV programı izleyen birisi elinde telefon varken sitenize geliyor. Ancak AMP'den mi geliyor? Açıkçası AMP'nin ilgili sayfayı göstermesi; sayfa indexlendikten sonra mı oluyor yoksa indexlenmesi gerekmiyor mu tam olarak bilmiyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Bir de size bir şey söylemek istiyorum. Sizin izlediğiniz stratejide TBM'lerin tam olarak istediğiniz düzeyde olacağını zannetmiyorum. Yani benim şahsi düşüncem bu, yanlış anlamayın. Çünkü anlık olarak siteye giren insanların belli bir kelimesi olmuyor. Yani tamam reklamlar içeriğe göre çıkabilir ama içeriğe giren insanların ben reklamlara tıklayacaklarını tam olarak düşünmüyorum. Çünkü bir içeriğe giren kişi içerik için giriyordur ve oradan cevabını alır çıkar. Örnek verelim TV de bu gece X programı var ve bu program çok ilgi çeken bir program. Programa Tarkan'da katılacak. Ve siz buna göre içerik ürettiniz. Tarkan nerelidir. Siz kimsenin kullanmadığı dediniz ama ben örnek gösteriyorum. Herkes izlemeye başladı ve kullanıcılar merak etti. Tarkan nereli. AMP'de çıktı sizin siteniz ve ziyaretçi aldınız. Millet Tarkan'ın nereli olduğunu tam olarak öğrendiğinde sitenizi terk edecek diye düşünüyorum. Ancak sizin istatistiklerinize bakınca sayfa görüntülenme sayısı oturum başına 3-4 arası. Açıkçası ben tam olarak anlayamadım . Bu arada Tarkan nereli kelimesinin TBM'si yokmuş :/
Hocam stratejiye biraz yaklaşmışsınız bu arada istatistik bileğilerini size göndereceğim gerekli açıklamayı da sizin yapmanızı rica ederim

madredeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantığı çözdüm sanırım, çok zekice, tebrikler

Şu an uğraşmaya vaktim yok ama en kısa zamanda ben de denemek istiyorum, ilham ve tüyo verdiğiniz için teşekkürler...
Hocam detayları sizede ileteceğim konuya doğru veya yanlış olup olmadığını söylerseniz sevinirim. Tüm detayları pazartesi günü göndereceğim