AppleFoni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mesela Facebook'ta 1.000 TL'lik reklam verip binlerce erişim alıp dönüşümün düşük olmasındansa bir yayıncıya 5.000 TL verip dönüşümün yüksek olması sizcede daha iyi değil mi? Elbetteki belirttiğim kategorideki yayıncıların tarifesi xx.xxx olabilir. Bu durumda yenilere yönelin. Henüz 100K izlenme bandını aşamamış, abone sayısı 100'den az olanlara. Böyle yayıncıların tamamına kaliteli bir yayıncıya vereceğiniz parayı verirsiniz. Dersiniz ki 12 saatlik yayın yap. Ekrana logomuzu çak. 1-2 saatte bir bizi söyle falan filan. İnanın 1 abone gelince yüzünde güller açan, hayatını yüksek meblağlar kazanan yayıncılar gibi olmak için bu işe adayan, günde 3 saat uyuyup 21 saat çalışan ama henüz olamamış yayıncıları ucuza kapatırsınız
Hocam dediğiniz doğru ben birde şöyle düşündüm , toplamda 5k-10k reklam ücreti vereceğime, iyi bir makina alıp cs'ye mi dönsem. 3-4 ay önce bıraktım lakin en üst lige kadar çıkmıştık cs'de. kendim mi yayın açsam acaba, yada her gün düzenli maç özetlerimi de atabilirim diye düşünüyorum en azından tutmasa bile makina yanıma kar kalır düşüncesindeyim.

dogukanh4wk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresini pm alabilir miyim? yüksek hitli oyun haberlerini paylaştığım bir sitem var ortak bir şeyle yapabiliriz.
Pm attım hocam