chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam ne tartışması. Muhabbet ediyoruz sadece
Wordpress hiç kullanmadım, kullanmamda. Onun için wordpress konusunda birşey diyemem fakat o bahsettiğin hitlerin alasını yapan insanlar tanıyorum günü bırakın saatler içerisinde hemde.
Öğrenci arkadaşlarımız için söylediğiniz şeye katılıyorum fakat, öğrenci dediğimiz arkadaşlar aklı başında insanlar verdikleri kararları doğru düşünerek vermeleri gerekiyor. Kimse kimseye ben harcamıyorum al sen harca demez. Böyle bir mantık olamaz. Bunu bile bile öğrenci arkadaşlarımız dalıyorsa böyle işlere kusura bakmayın ama sonuna kadar hak ediyorlar. Öğrenci arkadaşlarımız yanlış anlamasın arkadaş öğrenci arkadaşlardan örnek verdiği için o şekilde örneklendirdim.Yani hocam kısacası her koyun kendi bacağından asılır. Yapacak birşey yok.

Arkadaşın konusunu takip ediyorum şahsen bakalım başarabilecek mi? İnşallah hedefine ulaşır ve mutlu olur.
Bol şanslar.
Hocam arkadaşı tanımıyorum. Bu çıkışı nereden esinlendi de yaptı bunu da bilmiyorum. Konu içerisinde sitenin içeriği bile yazıyor. Sadece detaylı okuyanlar anlayabilir. En başta konunun sonuna kadar gideceğine dahî söz vermişim. Nedir bu çıkış? Az daha ilerlese dolandırıcısınız diyecek. İleri ki dönemlerde sanırım arkadaşla mahkeme sürecini paylaşıyor olacağız. Konuda elimden geldiğince şeffaf olmaya çalışıyorum. Kimseye yolumu takip et, bana iş yaptır, bana para gönder. Demedim, demem.