KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim size karşı birşeyim yok hocam tartışıyoruz yanlış anlaşılmasın lütfen gerektiğinde de paylaşım yapıyoruz. Sizin kadar eski üye olmasam bile Wordpress siteyle 2.gün bu hit olmaz hocam inanın olmaz 10 gün sonra dese AMENNA.. Ama burda öğrenci arkadaşlarımız var yolun başında olanlar var denemek isteyenler ellerindeki harçlığı bu arkadaş gibi konulara kendilerini verip ellerindeki paradan niye olsunlar Yazık günah değil mi ? Yönetim böyle bi kategoriyi uygun görmüş açmış buna da EYVALLAH niye diye sorgulama şansımız yok. Ama hocam BU YAZILANLARA BEN KESİNLİKLE İNANMIYORUM..
Açıklama yapacağını söyledi arkadaş yapsın tatmin etsin yazdıkları BEN SİZE SÖYLEDİĞİM LAFIN ARKASINDAYIM.
Yok hocam ne tartışması. Muhabbet ediyoruz sadece
Wordpress hiç kullanmadım, kullanmamda. Onun için wordpress konusunda birşey diyemem fakat o bahsettiğin hitlerin alasını yapan insanlar tanıyorum günü bırakın saatler içerisinde hemde.
Öğrenci arkadaşlarımız için söylediğiniz şeye katılıyorum fakat, öğrenci dediğimiz arkadaşlar aklı başında insanlar verdikleri kararları doğru düşünerek vermeleri gerekiyor. Kimse kimseye ben harcamıyorum al sen harca demez. Böyle bir mantık olamaz. Bunu bile bile öğrenci arkadaşlarımız dalıyorsa böyle işlere kusura bakmayın ama sonuna kadar hak ediyorlar. Öğrenci arkadaşlarımız yanlış anlamasın arkadaş öğrenci arkadaşlardan örnek verdiği için o şekilde örneklendirdim.Yani hocam kısacası her koyun kendi bacağından asılır. Yapacak birşey yok.

Arkadaşın konusunu takip ediyorum şahsen bakalım başarabilecek mi? İnşallah hedefine ulaşır ve mutlu olur.
Bol şanslar.