AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bielof başarılarınızın devamını dilerim. Sizi sürekli takip ediyorum forumda ve paylaşımlarınız gerçekten çok değerli. Paylaşmış olduğunuz https://servistasimaciligi.com sitesi sizemi ait yoksa müşteriniz mi merak ettim?
Bir müşterime ait olan bu sitenin rakipleri; sektörde lider ve bilinen siteler yanında uzun yıllardır kullanılan domain avantajlarına sahip olmalarına rağmen ilk çalışmaların neticesi şimdilik oldukça iyi durumda.
Bu siteye yönelik herhangi bir program ile sözde organik dedikleri, arama motorlarında üst sıraya çıkması için sahte hit gönderimi, tanıtım yazısı yada backlink aketlerine başvurulmadan tamamen doğal çalışmaların sonuçlarının getirdiği başarıyı gören firma sahibi sektör ile alakalı anahtar kelimeler yanında firmaya başarı ve para getirecek anahtar kelimelere yönelik çalışmalar yapmak için anlaştık.
Kişisel nedenler ve 2 adet bilgisayarımda yaşadığım sorunlar nedeni ilede uzun zaman içerik girmemiştim.
İnşallah şimdi hayırlısı ile güzel sonuçlar almaya devam edeeriz.
TRomantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlığını "Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü! " yaparsan daha hoş olur
Şuada bir çok kişi SEO denildiği zaman anladıkları tek şey backlink.
Oysa her zaman bahsettiğim şey bu site için geçerli.
Ne tanıtım yazısı nede backlink paketleri yok.
Şuana kadar sadece 2 tane backlink var. 1 tanesi yıllar önce bir forumda tanıtım yazısı.
Yani; Kral çıplak