Vallah bundan bir sene önce falan şunu şunu yap diye seni kati yönlendirirdim ama şuan birşey yap diyemiyorum diyenleri de pek kaale almamaya çalış. Şuan googlenin ne halt yediği belli değil. Bak mesela tanıtım yazısı kralını aldım hem de bir çok farklı kelimede güzel sitelerden faydası sıfır. Çok iyi sosyal medya çalıştım faydası sıfır. Site içi optimizesini çok iyi yapıldı faydası sıfır. Yani bir iki seneye öncesine kadar yapıpta yüzde yüz faydasını gördüğüm ne varsa şuan hiç bir şekilde faydası yok. Ben şuna inanmıyorum google artık değişti doğallığa bakıyor falan, hayır google değişmedi sadece sapıttı açık ve net. Şuan kendisi bile bilmiyor ne yaptığını eğer o kadar çok kaliteli içerikleri öne sürüyorsa benim önümdeki saçma sapan makalelerin ne işi var. Ya d afarklı sektörlerde ki saçma sapan siteler ? Şuan herkes var sayım üzerinden hareket ediyor.
Neden kimseyi dinleme diyorum, çünkü adam kalkıp İzmir Torbalı Subaşı Mahallesi rent a car kelimesinde birinci sıraya geliyor, ki osursan ilk sıraya çıkacak bir kelime, wooow ben şöle şöle yaptım ilk sıraya geldim siocuyum ben gale deyip duruyor. O yüzden bilgi değerlidir ama şuan kimsenin verdiği bilgi pek kimseye yaramıyor açıkcası...