erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha birkaç ay önce Çin 'in yaptığı saçma sapan bi düzenleme haberinin bile nasıl Bitcoin 'in sonunu getirmeye yaklaştırdığını hepimiz gördük. Çin gerçekten bitcoin 'i yasaklayacak olsaydı Bitcoin diye birşey bu gün olmazdı. Ben burada tartışma ortamı yaratmak için yazı yazmadım. Mizahi bir yaklaşımla tehlikeli bir yatırım olduğunu anlatmaya çalıştım. Belkide dünyaya göktaşı çarpar ve bitcoin 'in sonu gelir. Abd başkanı açıklaması sadece bir örnektir. Burada önemli olan, fiyatının arttıkça sonunun yaklaştığıdır.
Bende aynı şekilde yaklaştım hocam merak etme. Bir çok ülkenin bu coin işi için ofisler açacağı yönünde haberler var. Bu kadar artmasının sebebi birilerinin tanıması. Ama aynı ihtimal dediğiniz gibi bizim cam filmi olayı gibi 1 ay sonra kapatıyoruz da diyebilirler. Ama bu işin içinde Silah tüccarları, uyuştucu baronlarının olduğunu tahmin ediyorum.

BFK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin yazdığı yazı saçma, sizin yazdığınız yorum daha saçma.
Konuya gelecek olursak da benzetmeleriniz gereksiz olmuş. Bitcoin şu anda dolar gibi, euro gibi bir para birimi haline geldi ve kullanılıyor. Bizim ülkemizde fazla olmasa bile dünya ülkelerinde birçok marka, mağaza bu ödeme yöntemini kabul etti, yetmedi Bitcoin ATM'leri yapıldı. Onun için ''Abd başkanı; bitcoin denen bir kripto para birimi yolu ile ABD 'nin x milyar dolar dolandırıldığı ve kara para aklanarak yurt dışına kaçırıldığını söyledi. Sonuç ? Bitcoin bitti geçmiş olsun'' bu söylediğiniz imkansız.
Ne yani şimdi ABD başkanı Dolar denilen para birimi ile ABD'yi soyarsa o zaman dolar da mı bitecek?
Neyseki senin benzetmelerin cuk oturmuş