Çok güzel yazmışsın kardeşim her zaman demişimdir kendi işinizi kendiniz yapın eğer bir sorun ile karşılaşırsanız yapana kadar kendiniz uğraşın bozun gerektiyse ve bu sekilde başarıya ulaşabiliriz . Ben daha bir sefer seo pakete vs şu bu almadım hep araştırma yaparım okurum sıkılmadan bakarım yolda giderken makalelere bakarım kişiler nasıl çalışıyor nasıl çaba sarf ediyorlar diye ve sonra bakıyorsun ki başarıya ulaşıyorsun . Ben daha önce saat 11 12 gibi kalkar pc başına geçer 3 5 saat çalışır bırakırdım dahda uğraşmazdım ama başarıyı istediğim şekilde hiç başaramadım ve daha sonra " erken kalkan yol alır " lafı vardır ve ben ondan sonra gerçekten başarıya ulaşmak için artık saat 6 da kalkarım saat 11 12 de yatarım hep işlerimi takip eder durmadan çalışırım . Şuan tıkırında yürüyen bir çok web siten var bunun içinde blog sitesi, e ticaret , haber vs bir çok çeşitli siteler ile çalışıyorum durmadan bu şekilde başarıyı elde ediyorum . Not düşeyim parayı bulana kadar amaç olarak kullanırım bulduktan sonra araç . Geleceğe dönük rrahat etmek için zamanı iken bazı şeylerden vazgeçmek gerek sonrası allahın izni ile geliyor .