Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de Pomeranian Boo cinsi bir köpek sahiplenmek istiyorum ne zamandır. Ama bakımı zor mu, apartman dairesinde yaşar mı bilmiyorum. Ha bir de bilmediğim, nereden sahipleneceğim. Hazır konusu açılmışken yazmak istedim.
Ama bir köpek sahipleniyorsak, ölene kadar yanımızdan ayırmamak gerekiyor. Bize alıştıktan sonra bizden ayrılması, o köpek için çok zor.
Apartman dairesinde rahat yaşar hocam, zaten dış ortamda zor yaşayacağı düşüncesindeyim. Küçük bir cins sonuçta aile ortamında daha sağlıklı olur. Türkiye'de bazıları Pomeranian Boo adı altında farklı türlerin satışını gerçekleştiriyor. Sahiplenerek edinmek neredeyse imkaansız çünkü çok değerli bir tür. Safkanını bir önceki mesajımda belirttiğim yer yurtdışından getirtmiş. Annem için almayı düşünerek çiftliğin sahibi ile konuştuğumda yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından bir tanesi 50k dolardan damızlık getirteceğinden bahsetmişti. Bir defada en fazla 2-3 yavru alınabildiği ve getirmenin riskli olacağını söylemişti ancak geçenlerde instagram profilinde getirttiğini gördüm. Fiyatı konusunda net bir fikrim yok ama zamanında 20k TL'den satış yapacağı şeklinde konuşmuştuk. Dilerseniz https://www.instagram.com/dogacademykopekciftligi/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.