Domainin satıldığı bilgisini yazmışsınız güzel ama bu satış konusu multi miydi? Multi olmadığına göre burada satışa çıkardığınız bir domaini başka bir platformda satabilecekseniz bunun için satış konusunun başında bir ifadeniz bulunması gerekli, hadi en kötü ihtimalle yazmadığınızı farkettiğinizde bile konuya ek yapmalıydınız.
Şimdi biz neden teklif verdik, neyi bekledik hal böyle olacaksa? Baştan aşağıya ciddiyetsiz bir tutum gösterdiniz. Bunları kanıt sunmanız vesaire için yazmadım, içinde bulunduğunuz yanlışı farketmeniz ve bir daha yapmamanızı dilerim. Hayırlı olsun.
Merhaba, Konuya alanadlari linkini ekledim istenirse oradanda satışın yapılabileceğini ve hemen al olarak oradada 1500 TL yaptım alanadlari.com herkese açık bir platform bunun yeterli olduğunu düşünüyorum.
Konuda multi diye belirtmedim o konuda haklısınız ama niyetim öyleydi aksi halde alanadlari.com da satış tipini hemen al değilde teklif usulü yapardım.
Farklı forumlardada aynı örnekler var hem açıkartırmada hemde uniregistry de hemen al 555 dolar olarak listelenmiş
https://www.namepros.com/threads/tff...art-1.1049149/