DevilTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum XRP yada BTC yatırsa uzun vade kesinlikle çok iyi kazandıracak coin'ler ikisi 1 2 yıl dokunmasın 100 olur 300 500 bin TL benim tahminimce.
Yatırım tavsiyesi değildir.
XRP bana biraz crypto para sistemine aykırı bir coin olarak geliyor. Desantralize olmaması , bir şirkete bağlı olması , bu şirketin hali hazırda bankalara ve finan kuruluslarına SWIFT tarzı alternatif bir hizmet sunuyor olması. Cazibeside bu şirketin bankalarla olan anlasmalarından geliyor fakat şirket ve XRP tamamen ayrık durumda bildiğim kadarıyla. Ayrıca XRP ( Ripple ) mining edilemiyor ve bu yöneten şirket tarafından istenildiği kadar sisteme ripple üretilebiliyor. En son bi kontrat ile aylık max şu kadar ripple basabiliriz tarzı bir duyuru yapmıslardı yatırımcıların korkularından dolayı.
Benim favorim açık ara Litecoin . Yeni nesil crypto paralar gibi teknolojik yenilikleri olmasada , bitcoin clone olsada bir nevi bitcoin test networku olarak kullanılıyor. Communitysi cok tutucu. Ben 2018 de güzel bi sıçrayış yapıp market hacminde 3. sıraya çıkacağını düşünüyorum ( umuyorum )
Yatırım tavsiyesi değildir.