Kontorcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda 18 yaşından küçük olanların yaşları gösterilsek iyi olur aslında çoluk çocuk yüzünden bir sürü sıkıntı çıkıyor.
Ben de yönetimdeyken bunu söylemiştim. Herkesin yaşı görünürse, en azından hitap konusunda sıkıntı yaşamayız diye. Ama bazı genç arkadaşlarımız, yaşıyla anılmak istemiyorlar haklı olarak. Çünkü yaşlarından çok büyük işler yapıp, yaşlarından çok daha olgun konuşuyorlar.

FilmixOnur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Kontorcu;Hocam bazı kullanıcılar kendi adlarına uye olmuyolar ki hesap satın alıyolar ve anne veya babasının TC Kimlik Numarası İle Kayıt Oluyorlar.
Evet, maalesef öyle. Ödeme konusunda sıkıntı yaşamamak için, aile büyüklerinden birinin kimliği ile üye olan çok var. Kimlik doğrulaması istenene kadar sıkıntı olmuyor o arkadaşlar için. Gerçi bunu yaptıkları için de pek kızamıyorum. Diğer türlü hesap sahibi ile üyelik sahibi isimleri çelişiyor ve arkadaşlara şüpheyle bakılıyor.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yasinda subyandir en fazla.Zaten banlanmis.
Yok be kardeşim, o kadar da küçük değildir sanırım

Mukavvim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O neymiş öyle.
Sansürsüz halini isteyene özelden gönderirim

Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İt ürür kervan yürür diye ata sözü var abi. Çokta şaapmamak lazim
Aynen öyle kardeşim. Çokta şaapmadım zaten Sadece bir büyüğü olarak kulaklarını çekeyim dedim. Zaten telefon numarasını ve ismini öğrendim. Gün içerisinde kendisini arayacağım.