Konu
Niche siteler ile tık başı $2 $3 kazanç
08-11-2017, 23:15:01
Saviorhost
HTF adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Niche site nedir
: rekabet oranı düşük veya orta olan, tıklama başı maliyeti (TBM) yüksek olan kelimeler üzerine açılan sitelerdir.
Amaç az uğraşarak çok para kazanmaktır.
S.S.S
Demo Site ve Kazanç Tablosu
Demo site ve kazanç tablosu istemeyiniz.Şuanlık kendi projem üzerinde herhangi bir reklam eklemesi yapmadım. Referanslar kısmına göz atabilirsiniz.
Ortalama Ne Kadar Kazanırım
Kelime analizlerimiz en az tıklama başına $2 $3 kazandıracak şekilde seçilmektedir.
Siteler kaç gün içerisinde teslim ediliyor ?
1 ila 2 Gün içerisinde siteleriniz teslim edilmektedir.
Alan adını kendim alırsam ücret düşer mi ?
Evet alan adınızı kendiniz sağlarsanız ücreti 180 TL ye düşürebilirim
Makaleleri nerden alabilirim ?
Dilerseniz sizler için makale girmeye ek ücret karşılığında devam edebilirim, dilerseniz de forumda ki yazarlarla görüşüp yazdırabilirsiniz.
Eğer isterseniz sizlere nasıl hiç İngilizce bilmeden %100 SEO Uyumlu makale yazabileceğinizi öğretirim.
Evet doğru 0 İngilizce ile %100 Özgün SEO uyumlu makale yazımı fiyat +50 TL
Gireceğim Makale Başlıklarını Nasıl Bulacağım ?
Anahtar kelimeniz belirlendikten sonra sizler için paylaşım yapabileceğiniz 40 adet konu başlığı seçilir ve sizlere teslim edilir.
Kaç günde veya kaç içerikte kazanırım ?
Evet geldik en önemli sorulardan birisine biliyorsunuz ki emeksiz kazanç olmaz. Yani bir Türkçe siteden yola çıkın. Ne tarz trafik kaynakları var misal sosyal medya paylaşımları, backlink alımı, tanıtım yazıları vs. Kazanmanız için ilk önce ziyaretçilerin ilgisini çekmeniz gerek. Daha sonra düzgün bir şekilde içerik girmeniz gerek öyle 1 hafta içerik giriyim 1 hafta girmiyim olayı yok. Google' de üst sıralara çıkmak için Sosyal Medya Paylaşımları yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde güzel bir bütçe ile Facebook reklamı çok iyi bir kazanç sağlayacaktır. Ne kadar çok emek harcarsanız o kadar çok kazanırsınız.
Ödeme Yöntemleri
Papara, Yapıkredi.
Referanslar:
3 KİŞİYE REFERANS SİTE TEMİN EDİLİYOR. DAHA FAZLA PM ATMANIZA GEREK YOK ARKADAŞLAR. İLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
REFERANS SİTELERDEN KAZANÇ ELDE EDİNMEYE BAŞLANDIĞI ZAMAN KAZANÇ TABLOLARI KONUYA EKLENECEKTİR.
Multi konu
Forum dışı iletişim:
Merhaba;
Skype eklendi.