Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok mining yapılacak coin türü varken neden sadece Bit ve Ethereum hakkında konuşuluyor, whattomine sitesinde biraz dolaştım Diamonds var mesela sizin verdiğiniz Mh/s değerleri ile Ethereum da yıllık 1.200 dolar alırken Diamonds kazımı aynı hızla yaparsam yılda 2.5k yapıyor. Diamonds kazmak daha mantıklı hale gelmiyor mu, ya da nyancoin.
Bir çok örneği var fakat anlayamadığım tek bi nokta var sanırım orda hesaplarım yanlış gidiyor, kazılan coin, Türk lirasına çevrilirken bunu site mi karşılıyor yoksa kullanıcılar arası bir trade mi söz konusu?

Selamlar, alt binlerce coin var eth dışında zcash var monero musicoin sia varda var yani. Bunlar örnek veriyorum an itibari ile musicoin $0.0147 to usd yapınca sen 1 rigten 2 3 kartı buna kazdırsan %100 artsa gene çok bir şey etmez ama sen eth kazdın %10 artsa eth şu anda 308$ ki dünden bu yana 8$ arttı. Bu demek oluyor ki krs coinler elinde onbinlerce olursa iyi kazandırır ki o da risk artacakta kartlar günlerce kazacak zaman geçecek zorlu bir yol ve risk. Ama sen 2 3 karta eth kazdırsan yada zcash v.b daha mantıklı.