Çiftlikbank, bütün çevrem yatırımını oraya yatırdı bence oraya yatırım yapabilirsiniz bi araştırın isterseniz.
Fikriniz için teşekkür ederim hocam, fakat Çiftlikbank tarzı uygulamalarını uzun soluklu olacağını sanmıyorum. Sistem illa bir noktadan sonra sıkışacak ve yeni üye bulamayınca eski üyelerin ücretleri ödeme konusunda sıkıntı yaşanacak diye düşünüyorum..
Bence kurulu işinizi satmayıp geliştirmeye bakın.
3-6-12 aylık kapmanyalar ve bu kampanyayı insanlara duyurmak için yakın çevreye broşür dağıtımı, tanıtım gibi şeyler.
Nedenine gelecek olursak,
Şuan kurulu işinizden para kazanıyorsunuz,
Eğer satarsanız 30k ile buna denk bir kazanç sağlayamayabilirsiniz.
Web işleri yapacaksanız da işiniz sürekli ilgi istemediği için ikisini birarada da yapabilirsiniz.
Şahsi fikrimdir ve dışarıdan görünüş böyle.
Fakat işin içindesiniz, belki sıkıldınız belki başka birşey, karar sizin
Hocam inanın internetten beslenme programı, antrenman programı satsam daha kâr kazanırım. Aylık ücreti düşürmekle bitmiyor, farklı bir topluma sahibiz. Su içen içtiği su parasıı vermez, hemen hemen herkes bir veya iki kere de olsa su parası takmışlığı vardır. Lüks salon için eğer orada işlerim kötü gitmezse buradaki gibi yeni iş kuracak durumda olmayı bırakın beyaz bayrağı çekip iflas edebilirim. Lüks salonlarının gerek kira gerek havuz bakımı ve diğer sorunlar olsun aylın banko 20 k gideri vardır. İstanbul da lüks salon için 3.000 mt2 yer olmalı ki lüks ve ferah olsun sadece dukkanın aylık kirasi dudak uçuklatacak türden. Büyük ve lüks spor salonu daha çok çalışan ve daha çok ilgi gerektirir.. Bunu karşılayacak hem maddi hemde manevi gücüm malesef yok.
Ben olsam lüks salon açıp yine bildiğim işi yaparım..
İnternet kumar gibi birşey paranı en sağlam sektöre yatırıyorsun zarar ediyorsun, gidip 20tl ye niche site kuruyosun yüzlerce dolar kazanıyosun.. şaka gibi
Hocam kurumsal bir yatırım yapmayı düşünüyorum.