İstanbul da Beylikdüzün de old school spor salonum var. Artık çoğu kişi spor salonu zincirlerine(macfit,xfit..) gidiyor, ortam süslü püslü, kız tavlamak uğruna. Artık insanlar açıkca vücutu çok kilolu veya kötü olduğu için önce bizim tip salonlara gelip vücudu düzeltip ardından lüks salonlara avcılığa gidiyorlar(kendi görüşüm ve yaşadıklarım). orta sınıf esnaflar artık yavaş yavaş çıkmaza doğru gidiyor. Old school spor salonları neredeyse bitti, bitmek üzere. Bundan dolayı spor salonumu satmaya karar verdim, sahibinden'e ilanını koydum Allah c.c izin verirse biran önce satıp kurtulmak istiyorum.. Ortalama spor salonumu satınca ve borçları ödedikten sonra 20-30k bir sermayem olacak. Bu sermayeyi internet üzerin den herhangi bir yatırım yapmayı düşünüyorum. Bu konuda sizin düşünceleriniz benim için çok önemli, R10 kaliteli ve değerli insanlardan oluşan bir platform. Lütfen herkes fikir belirtirse ortaya termonükleer bir beyin fırtınası çıkar, herkesin her düşüncesi benim için önemli lütfen düşüncelerinizi yazın.
Çiftlikbank, bütün çevrem yatırımını oraya yatırdı bence oraya yatırım yapabilirsiniz bi araştırın isterseniz.