Kumardaki En büyük talihsizlik ilk denemelerinizde kazanmaktır. Zira bana öyle oldu ve hileyle hurdayla alakası yok. yaklaşık 5 yıldır yılda ortalama 2 kere, en fazla 2-3 bin tl kaybedicem dye kıbrısa gidiyorum. bazen tatil masraflarımın hepsini çıkartıp dönüyorum bazen dediğim kadar kaybediyorum. ama bi kaç kere çok daha fazlasını kaybedince akıllanıp bu noktaya geldim. ilk yapman gereken asla çok para kazanıcam hayali kurmamak. sadece artıya geçmek seni mutlu etmeli. 100 tl bile olsa kazanınca mutlu hisset kendini, daha sonra zaten o 100 tl yi kazanıp kazanmamakta bişey ifade etmiceği için bırakman kolay olucak. Ama tekrar söylüyorum en büyük hata "acaba bu gece 10bin tl kazanırmıyım" hayali kurmak. Online sitelerde bende çok oynadım ama artık çok nadiren girip 200 tl oynıcam diyip çıkıyorum. Farkettiysen kilit cümle hep kaybedicem diye oyuna başlamak, böylece zaten kaybediceğine kendini inandırırsan büyük oynamaktan hem korkuyosun hemde biraz bile kazanırsan bonus oluyo. Bu arada namaz kıl diyen ve o mesajı beğenen arkadaşlardan kaçı namaz kılıyo merak etmedim değil. Bol şans