beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili mercan hocam milletimizin krizi kendisi ile.
şu an iphone bulamama nedeni nakit dolaşımından kaynaklı değil aslında insanlar deli gibi kredi kartlarına borçlanıyorlar bu da ayrı bir konu hükümetin ayrı bir hatası ileride çok daha büyük felaketlere yol açacak ciddi bir sorun.

ancak şu an konumuz bu değil özetle konumuz; zam ilanı aç konu r10 da tt olsun karşılıklı atışalım banlanalım asla birlik falan olmaya araştırmaya okumaya bakmayalım tartışmak mı ne gerek var kavga edelim falancaya filancaya sövelim hakaret edelim. 3-5 reyting kapalım olsun bitsin bea bugünde böle olsun şu gençlik kadar beni korkutan başka birşey daha yok ne yazık ki google dışında kaynağı olmayan ve ondan başkasına inanmayan hatta onu da düzgün kullanamayan genç arkadaşlar çok var.

cümleten iyi gecler iyi uykular =)
Bir iyi haber vereyim.Bugün aldığım bir habere göre dolar 4 lirayı geçse bile ekonomik kriz yönetimi gibi bir uygulama söz konusu olmayacak.Gençler doğal olarak ekonomik kriz yönetimi nedir bilmiyor.Son 25 yılda 2 kez bu ülke ekonomik kriz yönetimi ile yönetildi.Bir tanesi Tansu hanım döneminde bir diğeri de rahmetli Ecevit döneminde şu meşhur kitapçık fırlatma olayı (Sayın Sezer hala o konu da açıklama yapıyor ve bende buna şaşıyorum ayıptır yedin bir halt sus otur) döneminde yaşandı.Çok zor arkadaşlar inanın Akp gidecekse bile umarım ekonomik krizle gitmez vatana millete yazık günahtır.

Kemer sıkma politikası denilen ekonomik kriz yönetimi kadar berbat bir halt yok.Bu sebeple asla böyle bir şeyi hiç bir hükümete dilemem.Zira bunu dilemek arzulamak bence Akp’yi istememekten ziyade vatana ihanete girer.

Değerli Adnan hocam üyelere bu konu altında iyi bir haber vereyim dedim.Bu sebeple senden alıntı yaptım.Rahatsız ettiysem kusura bakma hayırlı geceler üstad

Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım bu dediğiniz üreten değil, tüketen toplum olmamızla alakalı. Tüketim bizim damarlarımıza işlemiş artık. Gösteriş delisi olmuşuz. İnanın İphone 8 telefonu alanların en az %60'ının dışarda yemek yemeye parası yoktur.
Bunun bende farkındayım lakin söyleyince insanları hor görme olarak algılanıyor.Oysa değil hakikati söylüyoruz.Adnan üstad bir üst mesaj da kredi yada tahahüt sistemin ilerde açacağı felaketi zaten vurgulamış ve kesinlikle haklıdır.

Saygılar sevgiler iyi forumlar