Konu
Facebook Instant Articles ve Wordpress Hizmetleri
08-11-2017, 00:45:01
omerworld
Facebook Instant Articles(Hızlı Makaleler) nedir ve ne işe yarar ?
Facebook'un birkçaç yıl önce başlattığı ancak Türkiye'de sayfa sahipleri arasında henüz son 1 yılda yaygınlaşan, popüler olan bir sistemdir.
1) Bir websiteye ve en az 1 Facebook sayfasına sahip olmanız gerekmektedir.
2) Bir sayfaya Facebook Instant Articles sistemi kurulur, website üzerinden yazacağınız makaleler (haber, hikaye vs olabilir) o sayfanın üretim makaleler kısmında gözükür. (Sistemi bir sayfaya kurmak yeterlidir)
3) Makalenizi sorunsuz ve düzgün bir şekilde yazdıktan sonra, linkini alıp sayfanızda paylaşıyorsunuz ve bu makale normal site linkinden farklı olarak, amp altyapısıyla yayımlanır ve tıkladığınız gibi açılır.
SSde görüldüğü gibi:
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/77...c7734328d5fa42
4) Makalede bulunan Facebook'un kendi reklamlarından para kazanırsınız.
5) Kazançları iyi midir derseniz, google adsense bir tık daha iyi bence ama trafiğinize bağlı tamamen.
6) Avantajları şunlardır: sayfanızı/sayfalarınızı fazla yıpratmaz ve erişim kısıtlaması olayına pek rastlamazsınız zira normal link atsanız Facebook kısıtlama yapabiliyor erişiminizde.
7) Ödemeler her ayın 21'inde Facebook tarafından, Dolar üzerinden yapılmaktadır.
Dilerseniz, Instant Articles kurulumunu, Wordpress website kurulumunu ya da WebSite + Instant Articles kurulumunu yapıyorum ücretli olarak. Tek gereken, bana sistemin kurulu olacağı sayfada editörlük ve site panelinde adminlik yetkisi vermektir, gereken her şeyi ben hallediyorum ve sistemi full olarak size teslim ediyorum. Kurulum Ücreti:
100 TL
dir.
ya da;
Wordpress Website ve Instant Articles için gerekli tüm altyapıyı ve teknik desteğini(yönetimini) ben sağlıyorum ve karşılığında aylık gelirinizden sadece
%5
pay alıyorum. Aradığım şart: Günlük geliriniz en az
50$
olmalıdır.
NELER YAPIYORUM ?
1- Wordpress odaklı website kurulumu ve teknik destek,
2- Facebook'ta danışmanlık; sayfa büyütme, reklam verme, detaylı sayfa analizi,
3- Yayından kalkan Facebook sayfalarını tekrar yayına alma,
4- İsim ve Birleştirme engeli olan Facebook sayfalarının engelini/engellerini kaldırma,
5- Facebook Instant Articles(Hızlı Makaleler) full kurulum ve yönetimi ( Genelde 24 saat içinde onay alıyorum Facebook'tan, 24 saati geçebiliyor bazen),
6- Google Adsense hesabına onay alma ( 11 saate onay aldırdığım oldu),
7- Uzaktan bağlantı (Teamviewer) aracılığıyla, bilgisayar(yazılımsal) sorunlarını gidermek.
Daha detaylı bilgi,ücret ve referanslar için;
İLETİŞİM
mhmtadsn@gmail.com
Arama/Whatsapp/Bip: 0530 359 34 47
Her gün 09.00-00.00
Örnek gelir tablosu