Arkadaşlar işin aslı ne biliyormusunuz ? genel olarak anadolu insanı farkında değil kafaları basmıyor ondan dolayıda böyle değil anlamaya zamanları yok adam sabah 7 de kalkıyor işe gidiiyor 7 de cıkıyor 8 de evine geliyor evine yemek yemesi falan 9 bu adamın günde kendine ayırdığı saat 2 saat buda karısı ile falan tv izlemekle geçiyor bu sistemin içinde adam yaşayıp duruyor siz bu adama dolar şöyle olmuş böyle olmuş diyemezsiniz adamın çünkü tek derdi var faturalarını ödemek bunun için daha çok çalışmak bu adamın şunu düşünmeye vakti yok " ben ne kadar bu çok çalışıp aç kalıyorum ? neden bir gece dışarıda yemek yiyemiyorum ? neden elin köylüsü bmw binerken bizim köylümüz şahin alamıyor ? "
Köylü için basit şeyler vardır adamın karısına tarlasına göz dikme o adam karnını doyursun ee birde çok güzel bir sözleri var şükretmek adam buna ömür boyunca şükreder durur siz ona dolarmış euro muş anlatamazsınız çünkü o adamın tek kafasında olan şey işe gidip gelip evine ekmek çorba alıp ay sonuna faturaları ödemek ve şükretmek...