Daha önce Hostinger'da çalıştınız mı? Daha önce Hostinger'da iş görüşmesine katıldınız mı? Hostinger'daki müşteri destek ekibi kademelerini biliyor musunuz? Daha önce Hostinger'ın komik bir ücret teklifi yaptığını gördünüz mü?
Mesajınızdan tüm sorulara "Evet" ile cevap verebilirmişsiniz anlamı çıkıyor; ancak, cevabınızın "Hayır" olacağını biliyorum.

Başarılı yetkin bir birey, iş arayışı içerisindeyse hiçbir fırsatı kaçırmaz, hepsini değerlendirir ve kendisine en uygun olanı seçer.
Afişteki gibi: "You can take this opportunity or not. From now on, it's up to to you."
Lütfen yazdığımı tekrar okuyunuz. Başvuran kişiye göre komik olabilir dedim. Sizin için olmayabilir tabii ki. Diğer soruları sorma amacınızı ise anlamadım, benim söylediklerimle Hostinger tecrübesinin bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence başarılı, yetkin bir birey iş arayışı sırasında, koşulları hakkında fikir sahibi olmadan, özellikle de bu konuda bilgi istediğinde uygun görülürseniz öğrenirsiniz şeklinde bir yaklaşımla karşılaştığı iş için ön mektup ve cv yollamaz. Sizin için böyle olmayabilir ama personel arayan bir şirket, başvuru için ön mektup ve cv istiyorsa çalışana sunacağı şartları belirtmelidir bence.
Hocam yanlış anlamayın polemik için yazmıyorum. Sadece Hostingerda günlük 4 saat de olsa çalışmak cezbedici olabilir diye düşündüm ve şartları öğrenmek istedim. Sizin cevabınız ise mantıklı -veya bana uygun- gelmedi. Umarım aradığınız personeli en iyi şekilde bulursunuz. İyi çalışmalar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi