DJI Phantom 2 Vision Plus + DJI Phantom 3 Advanced + DJI Phantom 3 Professional + DJI Phantom 4 + DJI Mavic Pro
Hepsini kullandım halen de kullanmaktayım. Benim için DJI Mavic Pro içlerinde en iyisi. Ama ticari amaçlı düşünecek olursanız DJI Phantom 4 Pro almanızı tavsiye ederim fakat onun da fiyatı oldukça pahalı. Bütçenizi fazlasıyla aşıyor. DJI Spark önerenler olursa eğer kesinlikle almayın. Küçük bir cihaz fakat sizi hiç mutlu etmeyecektir. 4.200 TL'ye Mağazadan Sıfır Kapalı Kutu Garantili DJI Mavic Pro aldım biraz daha bütçenizi arttırabilme şansınız varsa eğer kesinlikle Mavic öneririm. Ama yok 3.000 TL ile sınırlıysa bütçeniz 2. el temiz P3 Pro almanızı tavsiye ederim. P3 Advanced'de alabilirsiniz aslında. Fazlasıyla işinizi görecektir.
P3 Advanced -> 2.7K
P3 Pro -> 4K
Mavic Pro -> 4K ( Ön ve Alt Kısımında Sensör Bulunmakta )
Son olarak eğer ben hobi amaçlı kullanacağım. Öyle 4 4'lük bir şey olmasına gerek yok, stres atmak için alacağım diyorsanız elimde tertemiz DJI Phantom 2 Vision Plus var satıyorum hocam. Çantasıyla + 32GB Hafıza kartıyla vs. kutulu bir şekilde 1.500 TL istemekteyim.