O Konuda tabi Haklisin, drone larin binbir cesiti var.
Ama Ucma Süresi olarak, sunu söyleyebilirim, genelde 15-25dk arasi degisiyor.
F450 de 16 Dakika ucuyorum, ve Bataryalari cok kez kullandim ve eski.
Üstde Arkadaslar Phantom 3 demis, oda aslinda iyi. Cok kullanmadim ama, ve bildigim kadariyla onunda ucma süresi bi 20dk kadar var.
Ben pek hazir sistem sevmedigimden, daha cok kendim üzerinde kolaylikla degisim yapabilecegim seyler aliyorum. O yüzden DJI Phantom serisiyle pek sicak bakmiyorum.
Ama cok yeni baslayan ve Phantom ile memnun olan kisiler tanidim.
Ama dedigim gibi bircok Drone un ucma süresi, 15-25dk arasi degisiyor, ve bataryasi bitincede direk yere cakilmiyor. Her Sistemin farkli koruma seyleri var. Örnek DJI de, bataryasi belli bir seviyenin altina düsünce basladigi noktaya kendiliginden inis yapma gibi özelligi vardi, aynisi Kumanda ile Baglanti kaybi oluncada devreye giriyor. Ama Tabi alacagin Phantoma bagli, detayli okumani öneririm o yazilari. Ne tür sistemleri varmis, Yedek bataryasi varmiymis yokmuymus.