Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla bende daha yeni 1 GB aldım cift kollu 3 ay plus hediyeli ama 1 ay kullanmadım rafa kaldırdım.7 tanede oyun aldım oylece duruyorlar.
aslında alırken cok isteyerek almıştım ama bazı oyunlarda keyfim kacti diyebilirim.ozellikle call of duty ve need for speed de.kolların şarjı kullanıma bagli olarak değişiyor full şarj oldugunda benim gordugum minimum 6 saat gidiyor.Dual shock fazla kullanırsa 4 saate iniyor ( Call of duty ve need for speed deki gibi )
Mortal kombat xl veya street fighter guzel , online oyunlarda manyaklar var daha tekme atamadan adam nakavt ediyor seni ama onlarda bir yere kadar bir süre sonra sıkılıyorsun.sürekli futbol oynamakta işime gelmediği için kenara cektim konsolu. hatta satmayı bile düşünüyorum, eğer kırma olayı çıkarsa belki o zaman içine baya oyun yukletir o zaman kullanabilirim ama oda 1-2 sene içinde zor gorunuyor.
hocam dual shocktan kastın nedir şu dokunmatikten mi söz ediyorsunuz? Ayrıca fps oyunları için sanırım hassasiyet bakımından kola takılacak bir aparat alıyormuşuz. Bilginiz var mı