AKINARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trader geçmişi olmayan kullanıcıya kimse iş sonrası ücreti kabul etmez hocam.
Üyeliğin yeni olmasına istinaden olur o ben hiç para vermicem demedim dikkat ederseniz.. Ama kuş gibi de bütün parayı önden vermicem dedim..
Gerek twitter gerek instagramda milyonluk sayfalara sahibim, konuyu doğru algılamak gerek.

CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstteki arkadaşa katılıyorum. Mizacına biraz dikkat etmelisin. Zira bu forumda 50-100k+ paraların döndüğü oluyor pek kimse bu şekilde kasmıyor kendini. İşini yapacak kişiyle detayları konuşursun, anlaşırsın.

Konuyu da senin adına guncellemiş olayım bu arada. Kolay gelsin
Mizacımda herhangi bir sorun yok dostum, ben iletişim olarakta ulaştım buradaki arkadaşlara Konusunu açanlara. Pazartesi başlayalım diyenler, makaleyi siz yazdırıcaksınız diyenler salsaklayanlar.. işini yapmayanlar.. Ben onların yazmaması taraftarıyım yazıyorlar kayboluyorlar sonra çünkü.. Anlaştık diyorsun adam ortada yok sonra bir daha adam ara
Ek olarak ödemeyi baştan yapıp, parasının peşinde koşanlarla dolu Verified olayında.. Bunuda göz ardı etmemek gerekir.. Ve sosyal medyanın içerisindeyseniz ki burada da çok fazla konu açılıyor o dolandırıcıdır bu dolandırıcıdır diye.. Ben kendimi ve paramı neden riske atayım?