Ücret gönderildi. Sistemi kurması bekleniyor. Denedikten sonra görüşlerimi yazacağım.
Arkadaş kurulumu tamamladı. İlk izlenimlerim çok iyi. Bugünkü takipçi limitimi aştığım için detaylı test edemedim. Yarın testlerimi yaptıktan sonra daha detaylı bir yorum yapacağım.
Bugün kullanmaya başladım. Organik takip için gerçekten çok iyi yazılmış. Çok da güzel çalışıyor. Şu an için "isim takip" ve "Hastag takip" denedim. Çatır çatır takip ediyor otomatik bir şekilde.
Sorularım ile bunalttım özelden. Bıkmadan ve sıkılmadan da cevap veriyor. (Belki de sıkılıyor bana belli etmiyor.)
Takibe takip gibi sabır ile iş yapmak isteyenler için kullanışlı. Biraz daha iyileştirilmeye ihtiyacı var gibi. Ki güncelleme de yapıyor sanırım.
Mesela 100 kişi takip et denildiğinde, belirli süreler aralığında takip etse çok iyi olur. Daha doğrusu tüm fonksiyonlara bir zaman aralığı tanımı koyulmalı. 60 saniyede 1 kişi takip et gibi. Ben memnun kaldım, umarım daha da geliştirir yazılımını.
Teşekkür ederim hocam değerli yorumun için. beni mutlu etti

fakat zamanlama cron ile çözülebilecek birşey o yüzden kodlar içerisinde o kadar detaya girmedim. Bakalım şuan geliştirme gibi birşey yok kafamda ilerde boş olursam düşüneceğim