VerifiedHane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reisi almaya çalışan 3453. kişi olabilirsin. Ergen muhabbetine döndürmenin alemi yok. Ben aldığım kullanıcı adları ile konuşurum. @reis hesabı satıldı müşterisine olan saygımızdan dolayı aldığım @turban hesabı üzerinden bir işlem yapın bakalım.

@tugva - Türkiye Gençlik Vakfı Kullanıcı adı alındı teslim edildi. İş alımı açıktır.
Evet R10 Ailesi

Bu arkadaşımızın bahsetmiş olduğu iddaa da aldığı hesap aktif iken başkası tarafından alınamıyor diye iddaa etmişti ve @turban hesabı için işlem yapmamı istemişti.

Arkadaşın yasal olarak aldığını beyan ettiği @turban hesabını @turbansat hesabına aktardım şimdi soruyorum hani alınamıyor du?

Burada bu arkadaştan username alacak arkadaşlar buna dikkat etsinler daha gösterilmesini istediği birşey varsa seve seve gösteriririz.

Bizim kimseyi karalamaya ihtiyacimiz yok fakat arkadaşın bahsettiği ergen muhabbetleri cok sıkmaya başladı gerçekten ve buna bir son getirmeye karar verdik.

Şimdi sizlere soruyorum bu arkadaştan aldınız hesabı alindiginda alan kisilerin magduriyetini kim giderecek? Aktif iken alınamıyor dediği hesap malesef uçtu gitti

@PsdBul; @Mf.Rub; bu konuya R10 yönetimi olarak bir sonuç getirmenizi istiyorum