Aynen hocam DSL ışığınız yanmıyor yani ortada bir hat yok. İnternet ışığınız yanmıyor yani İP çıkışınız yok. Aşağıda kurulmuş bir wifi server mevcuttur. Size de verdikleri muhtemelen access point.aşağıdaki sinyali dairenizde güçlendirmek amaçlı verilmiş bir cihaz.Henüz alt yapı olmadığı için bu şekilde ücret kazanıyor firma. aşagıda ki cihazlarının da sinyal yayma özellikleri kilometre mesafelidir.Access pointte de k.adı şifre dedikleri aslında kendi sistemlerinin wifi bilgileri olduğunu tahmin ediyorum.o şekilde hizmet verdiklerini ve iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Büyük şehirlerde bu tür sıkıntıları fırsata çeviriyorlar. Heröhangi bir taahhüt vs. yaptıklarını da sanmıyorum.Yaptınız mı acaba taahhüt ? ve ücret ödemeleri elden mi hesap numarasına mı fatura gelceğini de sanmıyorum. Hatta aidat a bile yansıtmış olabilirler. Site yönetimine de güzel bir miktar ödeme yapıyordur bi firma
Hocam wifi olayı yok buat üzerinden cat5 kablo çıkarmışlar onu cihaza bağlamışlar. Dediğiniz gibi cihaz access point. Aşağıda bir switch tarzı bir cihaz var muhtemelen ondan dağıtım yapıyorlar diye düşünüyorum bende. Bende modemimi aynı yapıya çevirdim sorunsuz olarak kullanıyorum şuan için.
Herhangi bir taahüt yok ister kredi kartı ile sitelerinden istersemde havale ile ödeme yapabiliyorum. Fatura konusu muhtemelen yoktur büyük bir ihtimalle sms veya eposta ile gelirse şükrederim diyorum.
Zaten ilk buraya geldik site yönetimi can atıyordu gelin hemen bağlatalım internetinizi diye ben yanaşmamıştım.