Kendime Amazon aws hesaplar açıyorum. Şu ana kadar tanıdıkların telefon numaralarıyla hesaplar açtım. Fakat yeni hesaplar açabilmek için daha fazla telefon numarasına ihtiyacım var. Telefon numaranızla amazon awsye kayıt olacağım. kayıt olduktan sonra size telefon numarası başına 5tl vereceğim. Özellikle öğrenci arkadaşlar, kendi numaraları ve anne, baba, abi, abla, kardeş, arkadaş nolarıyla da onaylama yapıp para kazanabilir harçlıklarını çıkarabilirler. Telefon başına 5dk bile sürmeyecek bir iş. 5dkda 5TL kazanabilirsiniz.
Tamam hemen başlayalım diyenler için sistemi anlatıyorum. Ben amazon aws'de kendi kredi kartı bilgilerimi ve kendi kimlik bilgilerimi girerek hesap oluşturuyorum. Sonrasında, benden telefon onayı için numara istiyor. O noktada sizin telefon numaranızı giriyorum. Telefon numarasını girince 4 haneli bir kod oluşturuyor ve verilen telefon numarasını yurtdışından arıyor. Siz telefonu açıyorsunuz, 4 haneli kodu giriyorsunuz. Sonrasında hesap onaylanmış oluyor ve 5TL kazanmış oluyorsunuz. Yapacağınız iş sadece bu. 4 telefon numarası verirseniz 20TL alacaksınız. Üst limit yok, elinizde kaç tane kullanılabilecek numara varsa, üyelik için kullanıp paraya çevirebilirsiniz.
BİLMENİZ GEREKENLER: Aynı telefon numarasıyla birden fazla defa hesap onaylanmıyor, bu yüzden daha önce amazon hesabı için kullandıysanız o numara işimize yaramaz. Telefonunuza mesaj gelmiyor, amazondan amerika numarasıyla arama geliyor. Bu yüzden bu işlemi yaparken hem ben hem de siz pc başında olmalıyız. Ben size 4 haneli kodu göndericem, hemen arkasından sizi amazondan arayacaklar, siz de o 4 haneli kodu telefondan tuşlayacaksınız. Herhangi bir kaçak göçek durum yok, Amazon aws hesap nasıl onaylanır, hangi numaradan aranır googledan bakın, ters bir durum olmadığını görün sonra benimle iletişime geçin..