Uzun süreli kullanım ve kafanız rahat olsun diyorsanız iphone almanız gerek. Telefon dünyası iphone ve diğerleri diye 2 ye ayrılır. Zamanında 2 kere 1i windows diğeri samsung olmak üzere arkadaşların gazıyla farklı modeller kullanmayı denedim ama kimse alınmasın leş gibi resmen.
Birde flash mevzusuna çok takılmışsınız ama flash olayına ne kadar ihtiyaç duyuyorsunuz ? Artık neredeyse bilgisayarımızda bile tarayıcıların çoğu flasha destek vermeyi kesti.
Kaldı ki iphone ile rakip gösterilen diğer marka telefonların bile fiyatları artık iphone ile aynı neredeyse.
Bütçeyi biraz zoralyıp 6s alabilirseniz kafanız rahat eder en azından
Şuan 6s 32 gb olanı almayı düşünüyorum fakat şarj konusunda düşünceniz nedir ? biraz fala değilmi ? şarj dolum süresi fazla kullanım süresi az