Bu işi yapan aktif birisi olarak hocamın dediklerine katılıyorum. Konu baltalamak gibi kesinlikle anlaşılmasın ama çok önemli bir bilgi vereceğim. Benzer ip ile çok yoğun bir fotoğraf paylaşımında hesaplarınız kapatılması söz konusudur, özellikle bir fotoğrafı tüm hesaplarda paylaşacak kişiler için çok daha büyük risk vardır (fotoğrafın sha1 ve md5 aynı olur ise). Bu sistemin lite bir versiyonunu kendim yazıp tüm sayfalarım için kullanmıştım ve sonunda 12 tane hesabım kapatıldı. Çünki reserve engineering uygulamalarını, instagram istemediğini katı bir dille açıkca belirtmiştir. Mesut kardeşim sende sorumluluk kabul etmediğini belirtirsen iyi olur çünkü ileride müşterilerinle sorun yaşamaman açısından, bir abi tavsiyesi olarak.
Risk almayacak şekilde çalışma hızlarınız ayarladım Selçuk hocam limit aşımı yapılmaması ve riske girmemek için. Bahsettiğin uyarıyı eklememde yarar var tabiki bu tarz hizmet veren siteler gibi benimde sorumluluk almamam gerekir. Üye başı bir instagram proxy atıyorum uzun süredir tek hesapla test etmekteyim şu zamana kadar geçen sürede hiç uyarı almadım veya hesap kapanmadı. Önerileriniz doğrultusunda düzenleme yapacağım. Çok teşekkürler.