MCfrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi resmen sistemi bana anlattı hemde hiç bir şekilde para bile istemeden. Open cart'a 55 dolar değerinde bir tema alınmış. Satışı yapılan site bu iş için özel yazılmış bir şey de değil. Ben olayı @Tasarimix; ile konuşunca anladım. Resmen burada Tedarikçinin satışı yapılıyor. Bir çok kişide tedarikçinin çalıntı hesap sattığını söyledi bana inanmadım google'da yorumları okudum. %90 hesapların çalıntı olduğu yazılıyor. Sıkıntılı bir iş gibi kendisi bunlardan hiç bahsetmedi bana
Gidip Tasarimix e tutulmuşsunuz normal benim tedarikçime o hayatı boyunca ulaşamaz. Olay şu şekilde oluyor o gidiyor oyun alıyor aldığı oyun 2 gün sonra gidiyor ve yeni hesap alabilmek için uğraşıyor ametörce iş yaptığından. Ben bu sektörde 2 senedir varım ve 1.5 yıldırda çalıştığım yer var onuda geçtim herkes 1 tane tedarikçim üzerinden konuşuyor neden kimse ikinci tedarikçi bilgisi paylaşamıyor ?? Ayrıca 55 dolara temayı almış diyorsun ya içinde ki modülleri niye hesaplamıyorsun acaba artı emeği ?

YJMalmsteen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum fakat; yönetici arkadaşlarımızın bu satış başlığını incelemesi hem satıcı, hem de potansiyel müşteriler açısından yerinde olur diye düşünüyorum.
Ortada hiç bişey yok aslında organize şekilde konuyu baltaladılar bu şekilde düşünmeniz normal, gerekli kişiler a dan z ye inceleyebilir konuyu sorun yok benim herşeyim açık ve ortada.