konuyu gayet iyi anladım.. tam da ihtiyacım olan bırseyı satıyorsunuz.
ıp adresınızı verırsenız tnt gerek olmadan basıt bırkac yontemle sunucunuzun tnt sız nasıl patlayarak musterılerınızın etkılenecegını test edebılırız??
şaka bı yana..
sız benım sıtem ıcın lısanslama yaptınız bende kendı sıtem ıcın yaptım..
sızın sıtenız patladı ve lısansı bulamadı.. oldu da vefat ettiniz kimse sıfrelerınızı bılmıyor.. veya sıkıldınız baska ıse gırdınız alan adının suresı doldu vs. boom..
ugras sonra bı ton musterıyle..
scrıpt satan bırısıne lisanslı urun satmak mantıksız.. 200 tl değil 250 tl yaparsın 500 tl yaparsın az kısıye satarsın öz kişiye satarsın.
sıstemın cok iyiye benzıyor ancak lisanslama nedeniyle bircok musteriyi kaybettiğinizi duşünüyorum
Eğer ölürsem Allah gecinden versin bu işlerle eşim de ilgilenebiliyor

Lisanslama işlemi hakkında biraz daha detaylı bilgi vermek gerekebilir burada. Sizin lisansladıklarınız sizin veritabanınızda, benim lisansladıklarım benim veritabanımda bulunan alanadlarıdır. He diyelim eşimle birlikte öldük, eşim bensiz yapamaz da

Sitemizin hosting yenilemesi geldi vs. Sistem bir hafta bekliyor çünkü ben bu ayarı "Haftalık" kısmında tutuyorum siz aylık ta yapabilirsiniz. Bir hafta sonunda hostingte silindi gitti. Benim lisansladığım tüm siteler veritabanında kendilerini arar bulamazlarsa panellerini adminlerine kapatırlar. Siz hala yaşıyor olduğunuz için sizin veritabanlarınıza müşterlerinizin scriptleri(lisansladığınız scriptleri) kontrol amaçlı ulaşabiliyorlar. Bu durumu yaşadığımızı varsaymak için verdiğim örnekte eşim ve kendimi öldürdüm. Yani zor ihtimal diyorum.