okturen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@xxx786; öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
adam 5tl den kazanmıyor sırf aç gözlülüğü için sırf daha çok para kazanmak için en ucuzdan vermeye kar marcını düşük tutmaya çalışıyor eğer taban fiyat olmasa idi şuan instagram kategorisi çöplükten başka birşey olmazdı piyasanın devamlılığı için taban fiyat şart fakat fiyatlarda indirim olursa alıcılar için güzel olur
Sırf para kazanmak için kar marjını düşürüyor demişsiniz fakat katılmıyorum, ben bayi olarak facebook gruplarında satış yapan biriyim. 1k türk takipçinin bana maliyeti 80 kuruş, ben bunu 15tlye satsam 14.20TL kar yapacağım ve az kişiye satış yapacağım, az satış yapmak yerine, 5 liradan, 4 liradan verip en az 3 lira kâr yaparım ve daha hızlı, daha çok satış yaparım.

Konuya "konularına 15₺ yazıp anlaşma yaparken 10k yı 50₺ den veriyorlar" tarzında yorumlar yapılmış. Forumda takipçi satışı yapan herkes bunu yapıyor kimse birbirini kandırmaya çalışmasın. Çünkü 1k takipçiye kimse 15₺ vermez. İnsanlar diğer forumları keşfederse r10.net in sosyal medya ticareti bölümüne giren kalmaz.