Küçük bir mebla ile önce giriş yapıp, biraz tecrübe ettikten sonra daha büyük bir yatırım ile girmenizi öneririm. BTC her yükseldiğinde daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. İnsanlar parasını yatırıyor. Fakat bilgi ve tecrübesi olmadığı için ani düşüşlerde "eyvah! daha fazla zarar etmeden satmalıyım." mantığı ile hareket ettiği için maalesef zarar ediyor. Büyük mebla olmasa da elimdeki parayla biraz riske girerek BTC almıştım. Aldıktan 3 gün sonra resmen çakıldı. Pişman oldum fakat satmadım. İki ayın sonunda ise %100 kar edip, satışını yaptım. Fakat 15 gün daha beklesem çok daha fazla kar etmiş olacaktım. O yüzden bu iş biraz bilgi, birikim ve tecrübe işi. Eğer gerçekten girmek istiyorsanız önce ufak bir mebla ile tecrübe edin, daha sonrasında büyük mebla ile girmeyi düşündüğünüzde BTC'yi nasıl muhafaza edeceğiniz(koruma altına alacağınız) konusunda kararınızı verip o şekilde devam edin. BTC ve Altcoinler üzerine bol bol makale okuyup, video izlemenizi öneririm.
Alp Işık bu konuda Türkiye'de sayılı kişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Göz gezdirin isterseniz.