MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amaç da bu zaten üstad.Bu sebeple eski üyeler konuya yorum yazınca çok mutluyorum.Siz 11 yıllık bir üye olarak bu tespiti yapıyorsanız bence üzerine düşünülmesi gereken bir konudur.Benim de şöyle bir tespitin var.Sizin tespitinizi destekler nitelikte foruma böyle hızlı giriş yapanların genel de çıkışları da hızlı oluyor.
Çıkışları hızlı olsa ne olacak hocam, giden gidiyor malesef.
1.000 liralık işi 100 liraya yaparım diyip işi alıyor malum kişiler, bizim tekliflerimiz yüksek geliyor ( Amele'yi buldum bi kere kaçırırmıyım düşüncesi ) Sonra bir bakıyor ki asıl amele ben mişim diyor
Elinde ki 100 liradan da oluyor sonra sana geliyor önden ödeme yapmam daha önce dolandırıldım vs. vs. muhabbetleri yapıyor sanki ben dolandırdım
Her defasında söyluyoruz 1.000 liralık işi 100 liraya yaparım diyen adam pompacı adamdır. Yapmayın etmeyin düdüklerler giderler ama amele sandıgı kısı aslında kurnaz tilki çıkıyor
Şikayet var kategorisinde kuzu gibi konu açılıyor ben tilkilik yapmak istedim kuzu sandığım aslında kuzu değil çakalmış diyorlar. üzülüyor insan tabi ama oh çekmeden de edemiyor malesef.