Merhaba arkadaşlar!
2006 yılından beri eğitimcilere hitap eden bir e-ticaret (www.dersafisleri.com) sitem var. Sitemde derslere yönelik afişler pazarlıyorum. Kendim eğitimciyim ve çevremde eğitimci arkadaşlar var. Tasarladığım her afişi bir eğitimciye tashih ettirip baskıya veriyorum ve Türkiye'nin her tarafından sipariş alıyorum. Özelikle eylül-ekim-kasım ayları hareketli geçiyor. Kendi işim olduğu için çok fazla ilgilenemiyorum. Reklama da gücüm yetmiyor. Baskı işiyle uğraşanların çok kolay takip edecekleri bir site. Sipariş geldikçe bastırıp kargoya vereceksiniz. Yıllık takriben 10000 Tl cirosu oluyor. Oklullara iş yapan varsa çok cazip bir site. Sitemde 500'e yakın afiş var. Alan kişiye bu afişlerin cdr formatını vereceğim. Sosyal medya hesaplarını de teslim edeceğim. Ayrıca 150 kadar da sitemle ilgili katalog var, onu da kargoyla gönderirim. Çevrenizdeki okullara tanıtım için gittiğinizde bu kataloğu verebilirsiniz.
Sitenin Açılış Tarihi: Haziran 2006
Sitenin Aylık Cirosu: 800 TL
Sitenin fiyatı: 18.000 tl (Corel Draw çalışmalar da dahil)
Sitenin İçeriği: Eğitim afişleri, ders posterleri (Hepsi de özgün tasarım)
Sitenin Hit Sayısı: Eğitim öğretim sezonunda yaklaşık 500, diğer zamanlarda 200-250
Ziyaretçi Kaynağı: %90 Google
Domain Yaşı: 11
Sitenin tüm içeriği satlıktır.
Hosting dahil değildir.
Site hakkında herhangi bir telif hakkı problemi yoktur, çalışmaların tamamı bana aittir.