bybb35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam aldım sıcak fırsatlarda sabit konu olarak ancak konuyu baltalıyorlar ve performans alamıyorum
param boşa gitti geri dönüş olmuyor.
Sizden isteğim konuya olumlu yorum atarmısınız benim için çok önemli 1dk nızı almaz.Şimdiden teşekkür ediyorum..
Başkalarının reklam konunuzu baltalamasına gerek yok.
Siteniz kendi kendisine çelme takıyor.
Site sahibi olarak değilde kullanıcı gözüyle baktığınız zaman başarılı olabilirsiniz.
(markavm.com/iletisim) Sizce iletişim sayfanız güven veriyor mu?

Ürünleriniz replika mı? Çakma mı? Orijinal mı? Kendi imalatınız mı?
İster 50 TL isterse 500 TL olsun ayakkabı alan kişi bunu dikkate alır.
Ne ürün sayfanız nede iletişim sayfanız; insana güven vermediği gibi almak isteyen siteye girdiğinde anında kaçmak ister.
ÖRNEK: markavm.com/product-page/kad%C4%B1n-new-balance-siyah-nubuk
Kullandığınız tema BERBAT, link yapısı BERBAT, ürün sayfası BERBAT, site veya firmaya güven duygusu % 0
Üstte örnek verdiğim sayfaya girip sayfa kaynağını kontrol etmeniz yeterli.
Mobil Kontrol için: mobiletest.me/iphone_5_emulator/?u=https://www.markavm.com/product-page/kad%C4%B1n-new-balance-siyah-nubuk

Taşıma su ile değirmen dönmez. Şuanda ki Reklam bütçeniz ve yorumlarla bir adım atamazsınız. (Harcayacağınız milyonlarınız yok ise.)

Cebinizde Milyonlarınız ve hemen hemen herkesce bilinen bir markanız var ise en kötü tema, en kötü link yapısı v.s. olsa bile iş yaparsınız.
ÖRNEK: mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-nirvana-f800-7500-at40p-s-ıf-i7-7500u-12gbddr4-1tb-940mx-win-10-notebook-1174400.html