Ben senin gibi tedarikçi bilgisini parayla satan birisi değilim, bana ulaşan kim varsa hepsine yardımcı oldum tedarikçi bilgisini anında verdim nelere dikkat etmeleri gerekiyor anlattım, sence sektörde girişimci sayısı çoğalmasın diye mi böyle yaptım

Ben sektörde senin gibi yalan söyleyip script satmak isteyenler çoğalmasın diye buraya fikrimi yazıyorum. Sen o sana garanti veren satıcıların arkasına saklanarak satış yapmaya devam et, milleti buradaki yüksek kazanç vaadiyle kandırmaya devam et, kolay gelsin hayırlı işler dilerim.
Kendisi resmen sistemi bana anlattı hemde hiç bir şekilde para bile istemeden. Open cart'a 55 dolar değerinde bir tema alınmış. Satışı yapılan site bu iş için özel yazılmış bir şey de değil. Ben olayı
@Tasarimix; ile konuşunca anladım. Resmen burada Tedarikçinin satışı yapılıyor. Bir çok kişide tedarikçinin çalıntı hesap sattığını söyledi bana inanmadım google'da yorumları okudum. %90 hesapların çalıntı olduğu yazılıyor. Sıkıntılı bir iş gibi kendisi bunlardan hiç bahsetmedi bana