PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone serisinden birini almanı tavsiye ederim Sakın ram işlemci vs. bakıp androidlerle karşılaştırma iPhone'daki 1 gb ram Android cihazlardaki 6-8 GB rami havada karada tokat manyağı eder Hem note serisi hem iphone kullanmış biri olarak söylüyorum.
Ayrıca iphone güncelleme, yazılım stabilliği, hız, performans, kolay kullanım ve işlevsellik açısından eşsiz bir telefon. Web sayfalarında Yukarı çıkmak için üste dokunuyorsun geri gelmek için soldan sağa kaydır ileri gitmek için sağdan sola kaydır vs. her şey mükemmel
Gereksiz görülen siri bile senin için her şeyi yapabiliyor ve siri benzeri başka sağlam bir sanal asistanda görmedim androidde Kısacası iOS
Bir kere kullan bir daha bırakamacağının garantisini veriyorum o kadar diyeyim sana
Simdi ben aktif olarak telefona film atip izleyen biriyim iphone da rahat muzik video film indirmek dosyalar sistemi olmamasi vs flash desteklememesi acikcasi kisitlamasi tedirgin ediyor androidte bu kadar rahat iken bilemedim ki. Dediginiz gibi hic iphone kullanmadim suan 6s veya s7 ikisi arasında gidip geliyorum