Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin gibi tedarikçi bilgisini parayla satan birisi değilim, bana ulaşan kim varsa hepsine yardımcı oldum tedarikçi bilgisini anında verdim nelere dikkat etmeleri gerekiyor anlattım, sence sektörde girişimci sayısı çoğalmasın diye mi böyle yaptım Ben sektörde senin gibi yalan söyleyip script satmak isteyenler çoğalmasın diye buraya fikrimi yazıyorum. Sen o sana garanti veren satıcıların arkasına saklanarak satış yapmaya devam et, milleti buradaki yüksek kazanç vaadiyle kandırmaya devam et, kolay gelsin hayırlı işler dilerim.
Arkadaşım silah zoruyla satmıyoruz tedarikçi bilgisinide scriptide. Gram halsiyetin olsa zaten bu kelimeyi kurmazsın. '' Milleti buradaki yüksek kazanç vaddiyle kandırmaya devam et '' ne demek ya ? Ağzımı bozucam artık ciddi anlamda sinirlerim bozuldu yazma arkadaşım artık benim konumu yazma.
Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
According to the statement from the seller, this account is the property of the seller and was obtained/registered by legal means. The responsibility for the sale of the account rests solely with the seller. The responsibility for potentially breaking the user agreement with the publisher rests solely with the seller.
Bu yazıyı googleda aratıp tedarikçinin plati.ru olduğunu anlamak zor değil. Kendiniz bu yazıyı tedarikçinin sitesinde olduğunu belirttiniz. Orda çoğu hesap 10 cente bile satılıyor. Çünkü cracker sistemleri 10.000 hesap buluyor 1000 dolar da iyi para ediyor. Örnek bunlar. Hesapları sizler sağlamadığınız için suçlu siz değil haklısınız. Ama sinirlenmenize gerek yok tedarikçiniz suçlu siz de bunu bilmiyordunuz sizlere bilgi veriliyor. Gerilmeden sakin bir şekilde bu tedarikçinin %90 oranında sahibinden hesap satmadığını kabul etmek gerek.
Beni yanlış anlamayın sadece boşa gerginlik olmasın sizin bilginiz dahilinde değil sonuçta tedariği siz sağlamıyorsunuz. Kendi yazdığınız scripti satmanız tabiki hakkınız ama tedarikçiye nacizane bir tavsiye olarak karışmamanızı öneririm.
Yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın kayıtsız kalamadım konuya.
İyi Forumlar..
Keşke herkes sizin kadar karakter sahibi olup, yol yordam bilse yorumunuz için teşekkür ederim.